top of page
Wat houdt Energetisch Lichaamswerk in?

 

Jou je eigen innerlijke kracht te laten (her)ontdekken. 

Hoe? Energetisch werken in woorden te gieten is eigenlijk geen doen. Je voelt wat het met je hoofd en lichaam doet tijdens een behandeling. Je voelt je ontspannen, opgeladen, energieker en rustiger en je volle hoofd voelt heerlijk leeg.

Naast mijn helderweten en-voelen maak ik gebruik van verschillende behandelingsmethodieken. Uiteraard kan ik je persoonlijk uitleg geven wanneer je dat wenst. Vraag er gerust naar wanneer je een afspraak wilt maken Voor mij is het erg belangrijk dat jij je veilig voelt en zal ook naast respectvol je eerlijk terug geven wanneer ik voel dat je bij een collega beter op je plek zou zijn.

Des te meer jij je op je gemak voelt, des te dieper werkt de behandeling door. Ik zal er dan ook alles aan doen om jou je op je gemak te laten voelen.

 

Tijdens een behandeling ervaar je waar jij jezelf nog blokkeert. Vaak gaat dit namelijk onbewust. Wanneer je je hiervan bewust wordt, voel je ook dat je je pijn en verdriet vasthoudt. Een energetische behandeling helpt je deze blokkades weer gaan stromen. Hierdoor ga je steeds meer rust, kracht en levensvreugde ervaren. Iedere behandeling starten we met de vraag, hoe gaat het NU met jou en vandaaruit voel ik wat er dan op dit moment nodig is. Geen behandeling is hetzelfde.

 

Een behandeling duurt tussen de 60/90 minuten. Mocht het uitlopen zijn dan zijn hier geen extra kosten aan verbonden. Gun jezelf een uurtje extra ruimte in je agenda naast de behandeltijd zodat je je niet hoeft te haasten na een behandeling of vroegtijdig de behandeling moet afbreken omdat je elders een vervolgafspraak hebt. Dit om het gesprek en de behandeling haar werk te laten doen en jij kunt na genieten.

(Her)-ontdek jouw eigen Innerlijke Kracht

logo-footprint 1.png
logo-footprint 1.png
bottom of page