top of page
Wat houdt Energetisch Lichaamswerk in?

 

Als je bij komt met een hulp vraag dan plannen we samen een kennismakingsgesprek {gratis}.  Dit om te kijken of onze energieën bij elkaar passen en er een klik is tussen ons beiden, dit is heel belangrijk JIJ  moet je tenslotte veilig voelen en of ik kan voldoen aan jou hulp vraag , ik ben hier dan ook altijd eerlijk in.

 

Mocht er na het kennismakinggesprek de behoefte van beide kanten zijn om het traject te starten, dit gebeurd in een coaching vorm, dan plannen wij gelijk een afspraak. Wat ik hierin van jou verwacht is dat jij ook breid bent om je daar 100% voor in te zetten.

Ik help jou om stukken te laten zien waar jij je nog niet van bewust bent, jij hebt alles in JOU , ik help jou om alle kennis weer tot jou te laten komen en eventuele Blokkades op te ruimen, hier voor heb ik verschillende behandel methodes die je hieronder kunt lezen, welke methode die ik toepas ligt aan het moment wat er nodig is, geen enkele behandeling is het zelfde, wat wel hetzelfde is, is het gesprekje aan het begin, hoe het NU met jou gaat vandaaruit voel ik wat er dan op dit moment nodig is.

 

Een behandeling duurt tussen de 60/90 minuten mocht het een keer langer zijn dan hoort dit erbij, houd er rekening mee met jou eigen agenda dat je ruim de tijd hebt.

 

Hier lees je de behandelingen die ik kan toepassen tijdens een behandel sessie , al deze behandelingen zijn ook los te boeken.

logo-footprint 1.png
bottom of page