top of page
A.R.h.M.


Afgekort als A.R.h.M. fonetisch uitgesproken als ARM. In het Engels betekent het zoveel als; het bewapenen en laden van.
Dat is precies wat we willen, we willen. Bewapenen, in de zin van versterken, opnieuw op-laden en verbinden en/of dit herstellen. We willen je opnieuw op-laden en verbinden met je essentie en je levensenergie (Kundalini).
 
A.R.h.M. is erop gericht om je als individu weer volledig onderdeel te laten zijn van het grotere geheel. Hiermee wordt het zelf herstellend vermogen van je eigen lichaam hersteld en gemaximaliseerd. Uit de praktijk blijkt dat A.R.h.M. veel dieper gaat en het effect duidelijk voelbaar is tijdens de sessies. De behan-delingen hebben veel meer en een diepgaander resultaat.


A.R.h.M. bestaat uit twee onderdelen.


A.R.h.M. bestaat in de kern uit twee onderdelen die om en om worden toegepast. Het eerste onderdeel is het opnieuw verbinden van de lichaamseigen energiebanen meridianen- Axiatonale lijnen genoemd. Reconnecten met de Axi-atonale lijnen, of wel het netwerk van energiebanen van het Universum. Jij als individu sluit naadloos aan op het netwerk en wordt opnieuw onderdeel van het oneindige geheel. We realiseren hiermee een optimale doorstroming van de energie in je lichaam, waardoor we energie die ons niet meer dient makke-lijker kunnen loslaten.
 
Het tweede deel van A.R.h.M. is het daadwerkelijk aanpakken van vastzittende overtuigingen, blokkades, trauma’s en emoties. Dit tweede deel bestaat uit 3 onderdelen en richt zich op de verdeling van onze hersenen.

 

bottom of page