top of page
Access Consciousness behandelingen:

 

Access Consciousness is een verzameling van een aantal hoofdprocessen en bodyprocessen die je lichaam, geest en ziel uitnodigen tot herstel, meer bewustzijn en groei. Persoonlijk voor mij betekenen deze hoofd- en bodyprocessen een grote stap voorwaarts in mijn bewustzijn en mijn leven, het haalt blokkades weg die ik middels mijn denken opwierp en in stand hield.

 

MTVSS

Een heel mooi en krachtig bodyproces is MTVSS. Dit proces gebruik ik zelf zeer regelmatig , zoals tijdens het sporten dan herstellen mijn spieren zich sneller en heb ik minder last van spierpijn.

In het verleden ben ik geholpen aan mijn twee dikke tenen daar werden de nagels aan beid kanten weggesneden ook hier heb ik MTVSS toegepast mijn herstel gaat sneller en zonder complicaties. 

Of de keer dat ik mijn duim stootte en mijn gelnagel eraf ging en mijn duim snel blauw en pijnlijk werd ook toen heb ik MTVSS toegepast waardoor de pijn snel minder werd en ik er geen blauwe nagel aan over heb gehouden.

Het is een bijzonder helend en diepgaand proces wat op gang gebracht wordt middels deze behandeling.  Blokkades zoals  chronische ziekte , littekenweefsel, oude botbreuken,  versleten knieën /heupen , problemen met de darmen,  reuma en noem maar op.

Het zet je zelfhelend vermogen aan in heel je lichaam, klachten kunnen hierdoor verminderen en zelfs helemaal verdwijnen.

Tevens  heeft het een diepgaand ontspannend effect op je lichaam, geest en ziel.

Ook werkt het op je onbewuste, verborgen overtuigingen over je lichaam die je in de weg zitten. Het ruimt de overtuigingen waardoor jij niet volop kunt deel nemen aan het leven. Want wat als pijn  of ( erfelijke ) ziekte vaak een gevolg is van standpunten daarover? Wat als je veel meer invloed hebt op je lichaam en je leven? Access MTVSS werkt helend op je lichaam en je geest, het is heerlijk ontspannend om te ontvangen.

 

BARS

Een ander zeer doeltreffend body proces is BARS

BARS van Access Consciousness zijn 32 energetische punten op je hoofd. Het zacht aanraken van deze punten stelt je in staat beperkende gedachten, overtuigingen, emoties en fysieke of mentale (stress gerelateerde klachten die je leven beperken op te ruimen en los te laten.
Het zorgt ervoor dat je meer ontspannen en energieker kunt gaan leven. Je hoeft niet te weten wat het is dat je los mag laten. Dat gebeurt allemaal vanzelf.

Zeg vaarwel tegen: stress,  vermoeidheid, overspannen,  depressief, slecht slapen, malende gedachten, burn-out, angst of  vage gezondheidsklachten.

Hoe zou het zijn als je binnen één uur je hoofd kunt leeg maken door alleen maar ontspannen te liggen?
Hoe zou het zijn als je minder drukte en chaos in je hoofd zou hebben?
Hoe zou het zijn als je daardoor meer rust, ruimte en overzicht gaat ervaren in je werk, je relaties, je leven of je business.

 

Energetische facelift/bodylift.

Het is een bijzonder mooi en diepgaand proces wat op gang gebracht wordt middels deze behandeling.

Het doet veel meer als alleen het verjongende effect op je uiterlijk, het haalt nl stress en vermoeidheid uit je gezicht én je lichaam.

Het heeft een diepgaand ontspannend effect op je lichaam, geest en ziel.

Het zet je zelfhelend vermogen aan in heel je lichaam, klachten kunnen hierdoor verminderen, zoals bijv. darmklachten en problemen aan de sinusholten. Ook werkt het op je onbewuste, verborgen overtuigingen over je lichaam die je in de weg zitten. Het ruimt de overtuigingen waardoor jij je onzeker voelt over jezelf en je uiterlijk op. Want wat als veroudering of (erfelijke) ziekte vaak een gevolg is van standpunten daarover? Wat als je veel meer invloed hebt op je lichaam en je leven?

Access Energetische Facelift werkt helend op je lichaam en je geest, het is heerlijk ontspannend om te ontvangen.

Er wordt een voor en na foto gemaakt.

Zo heeft Access nog veel meer behandelingen die ik beheers en eventueel zou kunnen toepassen.

Access Consciousness
bottom of page