top of page

Als kind wist en voelde ik al veel aan van mensen in en rondom mijn omgeving maar had ik heel eerlijk, geen idee wat ik er mee aan moest. Pas na de geboorte van mijn eigen kinderen kwamen mijn aangeboren talenten helder weten en voelen steeds meer en meer tevoorschijn. Alsof ik er toen zelf klaar voor was, om te ontdekken hoe ik dit in mijn leven kon integreren. Daarom ben ik begonnen met het volgen van een 3-jarige opleiding als Energetisch Therapeut. Tijdens deze opleiding heb ik eigen trauma stukken waaronder seksueel misbruik in mijn jeugd een plek kunnen geven. Hierna ben ik mij constant blijven bijscholen. Hoe kan ik anderen oprecht dienen met dat wat ik weet en voel. Op de pagina behandelingen lees je hier meer over.  

Het overlijden van mijn ouders en twee van mijn broers zorgden allen voor een rouwproces. Ik ervaarde hierdoor wat afscheid nemen is en wat het met je kan doen als mens. Ik ervaarde ook hoe verschillend mensen om mij heen reageerden. Hoe de een vond dat mijn verdriet nu maar eens over moest zijn, een ander mij negeerde. Waarschijnlijk niet eens bewust maar ook daardoor voelde ik mij regelmatig alleen staan. 

Toen hierna in november 2022 ook mijn partner, mijn lief, mijn maatje na een ziekbed van 1,5 jaar overleed, stond mijn wereld compleet op z’n kop. Rouw kent echt vele gezichten heb ik inmiddels ervaren. Intense gevoelens waar ik mij soms geen raad mee wist. Emoties konden en kunnen ook mij nog steeds plotseling overvallen. Daar heb ik mee om leren gaan en tijdens het werken aan mijn proces voelde ik ook heel diep van binnen een verlangen om ondanks en misschien zelfs dankzij deze ervaringen, dat ik graag anderen wil ondersteunen in hun stervensproces en rouwproces.

Tegenwoordig kan ik weer genieten van het leven. Samen met mijn kinderen en kleinkinderen activiteiten ondernemen, wandelen met mijn hondjes, reizen en verbinden met gelijkgestemde mensen. Dat vergroot mijn levensvreugde weer. Van mooie gesprekken tot samen eten. 
Ik sta nuchter in het leven met beide voeten stevig op de grond.

Ook ik was zoekende naar weer zin in het leven krijgen en heb dit stap voor stap ontdekt. Mede door zelf ook veel energetisch lichaamswerk te verrichten en te ondergaan bij lieve collega's, ook ik gun mij van tijd tot tijd een fijne Energetische behandeling, ik zie het als noodzakelijk onderhoud 😉 
Dat deel ik graag met jou en help jou graag om ook weer jou Innerlijke Kracht, jouw levensvreugde te hervinden. 

logo-footprint 1.png
bottom of page