top of page
Anita 2023_edited.png

Hoi,

Ik zal mij even voorstellen, mijn naam is Anita Wijnen-Bertrand. Als kind wist (helderweten) en voelde ik al veel (helder voelend) van mensen in en rondom mijn omgeving, als kind had ik geen idee wat ik er mee aanmoest. Nadat mijn kinderen geboren zijn kwamen mijn aangeboren talenten meer en meer weer tevoorschijn, ben toen een 3 jarige opleiding gaan volgen als Energetisch Therapeut, hier heb ik mijn eigen trauma stukken o.a. Seksueel misbruik een plek kunnen geven. De laatste jaren mantelzorger geweest voor beide ouders, die inmiddels net als 2 broers overleden zijn.

In november 2022 is mijn partner, mijn lief mijn maatje na een ziekbed van 1,5 jaar overleden mijn wereld stond en staat momenteel op z’n kop en zit nog midden in mijn rouw proces, vaak gaat dit goed maar er zijn ook momenten dat ik nog midden in mijn rauwe rouw zit. Het werk in de praktijk heb ik tijdens zijn ziekte stop gezet, ook nu werk ik nog niet volledig in de praktijk, dit omdat ik werk met energie en energie overdracht en als mijn eigen energie niet optimaal is  vind het niet zuiver om dan te werken.

De website is onderconstructie, welke behandelingen ik nog ga geven in de praktijk ben ik nog het bekijken en aan het invoelen, waarschijnlijk gaat het een combinatie van worden, afgestemd op de hulp vraag en van daaruit kijken wat passend en nodig is, geen enkele behandeling is het zelfde net zo als jezelf niet iedere dag hetzelfde in je energie/vel zit.

Schroom niet om contact te zoeken of via mail: info@innerlijke-kracht.nl of telefonisch : 0642875418

logo-footprint 1.png
bottom of page