top of page
Roosreading

Een roosreading is een reading waarin je energie wordt vertaald in de vorm van een roos.
De wortels: zeggen iets over je basis. Dit kan betrekking hebben op je jeugd of je gronding en hoe jij je voeding haalt uit je omgeving en je relaties.
De stengel: zegt iets over je levensloop en je houding in het leven. Een stengel kan recht, dik, dun, behaard, stekelig zijn. Allemaal uitingen van je energie die aangeven hoe je levensloop is geweest en welke verdedigingsmechanismen je hebt ontwikkeld in je leven.

De bladeren: kunnen onder andere betrekking hebben op de belangrijkste personen in je leven maar kunnen ook iets vertellen over je kwaliteiten.
De roos: kan informatie geven over je levenstaak en kan aangeven hoe je in je leven staat.

 

Verder kijk ik naar de zon boven je roos en hoe deze met jouw roos in contact staat. De zon staat voor jouw innerlijke weten, je ervaringen uit dit en vorige levens waaruit je kunt putten. Ben je met je zon verbonden en volg je jouw pad of laat je de energie van anderen teveel toe en staat hij ver van je af waardoor je niet goed in je kracht komt. Dit is allemaal terug te zien in de stand van je zon en het bewust benoemen en ervaren hiervan kan een hoop duidelijkheid Scheppen.

roos.jpg
Access Consciousness
bottom of page