Facelift

Wat doet een Access Energetic Facelift?
Ten eerste is het zeer ontspannend voor lichaam en geest. De energieën waarmee gewerkt wordt 29 krachtige Access lichaamsprocessen, zijn er speciaal op gericht om de gevolgen van stress, veroudering en de zwaartekracht te transformeren.
Deze facelift behandelt de weefsels van de borst, de hals en het gezicht. Tegelijkertijd wordt jouw denkwijze over het ouder worden energetisch ‘aangepakt’ en lossen beperkende gedachten en gezichtspunten die je hebt over jouw lichaam op.

Hoeveel oordelen gebruik jij onbewust tegen jouw lichaam?
Hoe zou het zijn om deze oordelen met gemak en plezier los te laten?
De energie stroomt extra naar de plekken waar nodig in het gehele lichaam. Het ontspant en ontstresst het gezicht en hele lichaam. Het werkt ook op alle organen, een hiervan is de huid. Dit is het grootste orgaan wat de mens heeft en zal door deze facelift weer gaan stralen. Deze behandeling werkt ook door op het botstructuur en op DNA niveau. 

Voordelen van een facelift:
– Vertraging van het verouderingsproces
– Vermindering van diepe rimpels en lijnen
– Versteviging van de huid
– Het verminderd het oordeel naar eigen lichaam en dat van anderen
– Gezondere en vitalere uitstraling

Wat houdt een facelift behandeling in?
Het enige wat jij hoeft te doen, is gewoon lekker liggen en ontvangen. De sessies worden gegeven op een massage tafel met de kleding aan. Dit alles ZONDER chirurgische ingreep,  injecties,  peelings of drugs,  hersteltijd of gezichtsoefeningen, crèmes of producten die je kopen of gebruiken moet,  En zonder risico!

In plaats van emotieloze gezichten…; Meer Vreugde!

Dit body proces duurt 60 minuten

Energetische facelift
Verzenden
User Review
0 (0 votes)