De Praktijk

Hallo, mijn naam is Anita Wijnen-Bertrand en als kind was ik al heel gevoelig. Ik voelde dingen van anderen aan en ik wist dingen die een kind van die leeftijd niet kon weten. Ook was ik mij bewust van de nabijheid van overledenen, maar door de jaren heen heb ik deze gevoeligheid ver weggestopt want mensen vonden het maar raar het kon helemaal niet….
Geluiden en emoties kwamen en komen nog steeds heftig binnen. Dit heeft mij tot de conclusie gebracht dat ik hoog sensitief ben.
Door bepaalde levenservaringen heb ik vertrouwen in de medemens regelmatig verloren en voel ik mij vaak eenzaam ook al heb ik liefdevolle mensen om mij heen.
In 2012 kreeg ik een burn-out van mijn werk. Ik kon en wilde niet meer terug en uiteindelijk ben ik in de WW terecht gekomen maar blij dat ik was… dit was het beste wat mij in jaren was overkomen! Ik ben toen gaan nadenken over wie ik ben en wat ik wil.
In 2013 kwam de opleiding tot energetisch therapeut op mijn pad en ik voelde de drang om deze opleiding te gaan volgen. Het was een mooi leerproces van drie pittige jaren waarin ik mijzelf steeds weer tegen kwam en steeds verder terug kon gaan naar mijn pure innerlijke IK, de kern.
In 2017 heb ik de opleiding afgerond en inmiddels ook weer een nieuwe baan. Ik heb altijd het vertrouwen gehad dat het goed kwam en ervoor mij gezorgd zou worden, maar toch de onrust en twijfel bleven. Eind 2017, na een verdrietige periode privé, kwam Access Consciousness Bars op mijn pad. De dag opleiding tot practitioner gevolgd en hierna voelde alles lichter en anders. Vanaf die tijd ben ik spontaan gewicht gaan verliezen en voel ik meer ruimte. Ik ben zo dankbaar dat ik dit in mijn praktijk mag doorgeven. Inmiddels heb ik nog verschillende waardevolle body processen gevolgd die ik in mijn praktijk aanbied. Verder blijf ik mij ontwikkelen op verschillende gebieden ,zo heb ik in september 2020 mijn opleiding tot Engelenmedium afgerond en ben ik nog bezig met de opleiding tot stervensbegeleiding.  Ikben dankbaar dat mijn partner en mijn twee prachtige kinderen mij in dit proces hebben ondersteund en nog ondersteunen!
Op 16 februari 2018 heb ik mijn praktijk IK = Innerlijke Kracht ingeschreven bij de KVK
Met liefde en oprechte betrokken en eerlijkheid wil ik jou graag ontvangen in mijn praktijk.

Voel je welkom!

Verzenden
User Review
2.95 (20 votes)