Access Consciousness

Access consciousness biedt doeltreffende tools en technieken om datgene in je leven te veranderen wat jij altijd al graag wilde veranderen. Door de kunst van het stellen van vragen d.m.v. verbale processen door het toepassen van energetisch lichaamswerk zoals b.v. de Bars begin je te ontsluiten waar jij vast zit in de beperking van deze realiteit met beperkte keuzemogelijkheden. Des te meer vragen je stelt des te meer keuzes heb je beschikbaar des te meer bewustzijn krijg je van de mogelijkheden. Access Consciousness biedt je mogelijkheden om volledig bewust te worden en te gaan functioneren als het bewuste wezen dat je werkelijk bent.

Bars

Bars

Het zacht aanraken van 32 energetische punten stelt je in staat beperkende gedachten, overtuigingen, emoties en fysieke of mentale klachten die je leven beperken op te ruimen en los te laten.

Correction Vision

Corrrection Vision

Correction vision activeert maar liefst 14 krachtige energie frequenties en faciliteert daarmee de vrijlating van emoties en pijn die je ogen gezien hebben en die ze in hun cellulaire structuur hebben opgeslagen.

Energetische facelift

Facelift

De energieën waarmee gewerkt wordt (29 krachtige Access lichaamsprocessen), zijn er speciaal op gericht om de gevolgen van stress, veroudering en de zwaartekracht te transformeren.

MTVSS

MTVSS

Het MTVSS bodyproces is de BOOST voor je immuunsysteem en lichaam. Dit is één van de meest dynamische hand-on processen in Access Consciousness.

Zero sum of trauma

Zero sum of trauma

‘Zero-sum of trauma’ is een hands-on-bodyproces voor wanneer het lichaam getraumatiseerd is, om welke reden dan ook. Het maakt het effect van cumulatief trauma op het lichaam ongedaan.

Verzenden
User Review
0 (0 votes)